Начало / България / Представят с изложба албума „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов

Представят с изложба албума „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов

Луксозният албум „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов ще бъде представен със специална изложба, обявиха от издателство „Сиела“. Изданието е двуезично и представя 880 цветни фотографии и текстове по 192 теми, разкриващи природното, историческото и културното богатство на земята ни.

Румяна Николова и Николай Генов са познати от десетте им книги, в които са събрали своите пътища из четири континента. Пристрастени неизлечимо към пътуването, те се стараят да заразят колкото може повече хора с вируса на любопитството към света. Убедени са, че на път тръгва най-добрата част от човека – неспокойната, освободената от капаните на бита, отворената за различното и непознатото, жадната за ново знание и за висок полет.

Официалното откриване на изложбата е на 12 февруари от 19:00 часа във VIVACOM Art Hall със специалното участие на неповторимата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев.

Книги на Румяна Николова и Николай Генов тук

Прочетете още

51696997_553272098511187_7067493067820892160_n

Търговище получи приза „Романтична столица на България“ за 2019 г.

В навечерието на Свети Валентин журналисти и читатели заедно отброиха метрите на най-дългото любовно писмо …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *