Начало / България / Представят с изложба албума „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов

Представят с изложба албума „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов

Луксозният албум „България – природа, човек, цивилизации“ на Румяна Николова и Николай Генов ще бъде представен със специална изложба, обявиха от издателство „Сиела“. Изданието е двуезично и представя 880 цветни фотографии и текстове по 192 теми, разкриващи природното, историческото и културното богатство на земята ни.

Румяна Николова и Николай Генов са познати от десетте им книги, в които са събрали своите пътища из четири континента. Пристрастени неизлечимо към пътуването, те се стараят да заразят колкото може повече хора с вируса на любопитството към света. Убедени са, че на път тръгва най-добрата част от човека – неспокойната, освободената от капаните на бита, отворената за различното и непознатото, жадната за ново знание и за висок полет.

Официалното откриване на изложбата е на 12 февруари от 19:00 часа във VIVACOM Art Hall със специалното участие на неповторимата Валя Балканска и гайдаря Петър Янев.

Книги на Румяна Николова и Николай Генов тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

reading-4134154_1920

Стоплящи истории за дългите предколедни вечери

Вдъхват спокойствие и удвояват уюта Романтичните романи сами по себе си будят противоречиви реакции, пък …