Начало / Свят / Алек Болдуин ще пише мемоари

Алек Болдуин ще пише мемоари

Известният американски актьор Алек Болдуин ще пише мемоари, съобщи агенция „Ройтерс“. Той е подписал договор с издателството „HarperCollins“. Книгата ще бъде със заглавие „Nevertheless“ и по план трябва да излезе на англоезичния книжен пазар през есента на 2016 г.

Болдуин възнамерява да напише книгата сам, без помощта на писатели в сянка или журналисти. В автобиографията си 56-годишният актьор ще разкаже за детството си в Ню Йорк, как е започнал кариерата си като звезда в сапунени опери и какво е да работиш с някои от най-влиятелните фигури в „Холивуд“. Той няма да пропусне детайли и от личния си живот, включително за брака и развода със секссимвола Ким Бейсингър. Той се ожени за инструкторката по йога Хилария Томас през 2012 г.

Алек Болдуин е известен с филми като „Гленгари Глен Рос“, „Споделен живот“, „Авиаторът“, „От другата страна“, „Син жасмин“, както и телевизионната продукция „30 Rock“. Заради поредица от инциденти в последните години той често е описван в медиите като избухлив човек и хомофоб. Поради тази причина той възнамерява да напусне Ню Йорк. Болдуин има трима братя, които също са популярни актьори.

Прочетете още

7035826-books-bokeh

Топ 100 истории, които оформиха съвременния свят

През април културната секция на BBC организира анкета сред автори и литературни експерти по целия …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *