Начало / Свят / Алек Болдуин ще пише мемоари

Алек Болдуин ще пише мемоари

Известният американски актьор Алек Болдуин ще пише мемоари, съобщи агенция „Ройтерс“. Той е подписал договор с издателството „HarperCollins“. Книгата ще бъде със заглавие „Nevertheless“ и по план трябва да излезе на англоезичния книжен пазар през есента на 2016 г.

Болдуин възнамерява да напише книгата сам, без помощта на писатели в сянка или журналисти. В автобиографията си 56-годишният актьор ще разкаже за детството си в Ню Йорк, как е започнал кариерата си като звезда в сапунени опери и какво е да работиш с някои от най-влиятелните фигури в „Холивуд“. Той няма да пропусне детайли и от личния си живот, включително за брака и развода със секссимвола Ким Бейсингър. Той се ожени за инструкторката по йога Хилария Томас през 2012 г.

Алек Болдуин е известен с филми като „Гленгари Глен Рос“, „Споделен живот“, „Авиаторът“, „От другата страна“, „Син жасмин“, както и телевизионната продукция „30 Rock“. Заради поредица от инциденти в последните години той често е описван в медиите като избухлив човек и хомофоб. Поради тази причина той възнамерява да напусне Ню Йорк. Болдуин има трима братя, които също са популярни актьори.

Прочетете още

Ил. 1. Смирненски

Наздраве за Смирненски, на по чашка абсент!

Кристина Цонева На днешния ден (17.09.1898 г.) преди 120 години е роден един весел бродяга, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *