Начало / България / Надежда Захариева ще представи победителите от конкурса „На шефа с любов“ в „Хеликон България“

Надежда Захариева ще представи победителите от конкурса „На шефа с любов“ в „Хеликон България“

Надежда Захариева ще представи официално тримата победители от конкурса на издателство „Президент“ за кратък разказ „На шефа с любов“. Най-добрите предложения вече бяха публикувани на книжния пазар в едноименен сборник. Премиерата ще се проведе на 29 януари от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон България“.

Конкурсът беше организиран от асоциация „Сенатор“, НЧ „Д-р Петър Берон 1926 г.“ и Президентски клуб „България“ .

„Целта му бе да поощри създаването на стойностни творби в жанра, чрез които да погледнем с усмивка на някои ситуации в ежедневието ни“, заявиха организаторите.

Първата награда за победителя бе 500 лв., втора – 300 лв., а трета – 100. Надежда Захариева беше член на журито, което оцени десетки разкази. В надпреварата се включиха и вече популярни автори като авторката на романа „Ничия“ Христина Панджаридис, Андрея Илиев, Албена Хюбнер, Любомир Николов и др.

„От незапомнени времена се носи легендата за първия Шеф – достолепен и мразен в цялото кралство, той проклел всичките си последователи. Поверието гласи, че шефовете, коленичили по време на церемонията по посвещаване в шефство, били длъжни да се закълнат, че ще бъдат мразени от всичките си подчинени до края на професионалните си дни“, казват още организаторите на конкурса.

„На шефа с любов. Сборник разкази“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

unnamed

Писател представя света на психоактивните растения

Майкъл Полан полага важни въпроси за дрогите This Is Your Mind On Plants, както се …