Начало / България / Надежда Захариева ще представи победителите от конкурса „На шефа с любов“ в „Хеликон България“

Надежда Захариева ще представи победителите от конкурса „На шефа с любов“ в „Хеликон България“

Надежда Захариева ще представи официално тримата победители от конкурса на издателство „Президент“ за кратък разказ „На шефа с любов“. Най-добрите предложения вече бяха публикувани на книжния пазар в едноименен сборник. Премиерата ще се проведе на 29 януари от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон България“.

Конкурсът беше организиран от асоциация „Сенатор“, НЧ „Д-р Петър Берон 1926 г.“ и Президентски клуб „България“ .

„Целта му бе да поощри създаването на стойностни творби в жанра, чрез които да погледнем с усмивка на някои ситуации в ежедневието ни“, заявиха организаторите.

Първата награда за победителя бе 500 лв., втора – 300 лв., а трета – 100. Надежда Захариева беше член на журито, което оцени десетки разкази. В надпреварата се включиха и вече популярни автори като авторката на романа „Ничия“ Христина Панджаридис, Андрея Илиев, Албена Хюбнер, Любомир Николов и др.

„От незапомнени времена се носи легендата за първия Шеф – достолепен и мразен в цялото кралство, той проклел всичките си последователи. Поверието гласи, че шефовете, коленичили по време на церемонията по посвещаване в шефство, били длъжни да се закълнат, че ще бъдат мразени от всичките си подчинени до края на професионалните си дни“, казват още организаторите на конкурса.

„На шефа с любов. Сборник разкази“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

hans-jurgen-weinhardt-FZ5nx86tP2U-unsplash

Най-продаваните книги в „Амазон“ преди коледните празници

Ранглистата се актуализира често, казват от електронния гигант „Амазон“ се превърна в страшилището, което може …