Начало / България / Колекцията „Сняг вали“ на Грийн, Джонсън и Миракъл излиза и на български

Колекцията „Сняг вали“ на Грийн, Джонсън и Миракъл излиза и на български

Сборникът „Сняг вали. Три романтични истории”, публикуван на английски през 2008 г., излиза на българския книжен пазар до дни.  Колекцията е дело на едни от най-утвърдените писатели за тийнейджъри – Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл. Благодарение на тях магията на празниците завладява читателите със  забавни и очарователни истории за любов, романтика и спиращи дъха целувки.

Книгата е безспорен бестселър на „Ню Йорк таймс“. В края на септември тази година филмовата компания „Юнивърсъл пикчърс“ купиха правата за екранизация на „Сняг вали”.

Джон Грийн е добре познат на българските читатели с романите си „Къде си, Аляска?”, „Хартиени градове”, „Множество Катрини”, „Уил Грейсън, Уил Грейсън” и „Вината в нашите звезди”  Екранизацията по историята на Хейзъл и Гас пожъна невероятен успех с излизането си по кината през юни тази година, а филмирането на „Хартиени градове” развълнува феновете из цял свят – лентата ще завладее киносалоните по света в края на юни 2015 г.

Морийн Джонсън е завършила творческо писане и театрална драматургия в университата Колумбия. Тя е автор на 10 романа за тийнейджъри, сред които „13 Little Blue Envelopes“, „Suite Scarlett“ и „The Name of the Star“.

Лорън Миракъл е автор на множество книги за тийнейджъри. Печели любовта на читатели и критика още с първия си роман „Kissing Kate“ през 2004 г., номинран от Booklist в класацията Топ 10 тийн романса и Топ 10 книги от нови писатели.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

manga-one-piece_43

Най-дългата книга на света се разпродаде за броени дни

Лимитираното издание намери купувачи въпреки обема си Комиксът One Piece наброява общо 21 450 стр. По …