На фокус
Начало / Свят / Актрисата Брук Шийлдс публикува втората си автобиография

Актрисата Брук Шийлдс публикува втората си автобиография

Актрисата и модел Брук Шийлдс публикува втората си автобиография, съобщи „USA Today“. Книгата е със заглавие „There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me“ и е издадена от „Dutton Adult“. Творбата е посветена на взаимоотношенията на Шийлдс с нейната майка. Първите й мемоари, „Down Came the Rain“, излязоха на книжния пазар през 2005 г.

Майката на Брук Шийлдс, Тери, е най-важната фигура в нейния живот. Благодарение на нея Брук никога няма така наречения обикновен живот. Кариера й в шоубизнеса започва, когато тя е едва на 11 месеца и участва в първата си реклама.

Тери, самотна майка от Нюарк, Ню Джърси, прави всичко възможно, за да направи наследницата си звезда, но често липсва в живота й, когато тя има най-силна нужда от нея, най-вече заради проблемите с алкохола. Често е покровителствено настроена към Брук в един момент, а в следващия я изоставя и бяга в барове.

С годините взаимоотношенията между двете се променят. Не винаги са така неразделни, както в началото. Когато Шийлдс става родител, тя осъзнава, че изборите, които прави за децата си, са силно повлияни от начина, по който е отгледана от своята майка. Двете са заедно, когато Тери Шийлдс умира на 79 години през 2012 г.

В книгата си актрисата разказва истории и описва чувства, характерни за взаимоотношенията между всяка майка и дъщеря. Тя пише още за проваления си брак с тенис звездата Андре Агаси и за живота с втория си съпруг, сценариста и продуцент Крис Хенчи, от когото има 2 дъщери.

Прочетете още

IMG_EB388702B6F5-1-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Всички книги под слънцето

Това е мотото на Ричард Бартинсдейл от калифорнийското градче Охай Американецът се вдъхновил от букинистите …