На фокус
Начало / Свят / Следващата книга на Брайън Селзник излиза през 2015 г.

Следващата книга на Брайън Селзник излиза през 2015 г.

Новата книга на автора на „Изобретението на Хюго“, Брайън Селзник, ще излезе на англоезичния книжен пазар догодина, съобщи thebookseller.com. Детският роман, озаглавен „The Marvels“, ще бъде публикуван от издателството „Scholastic“ на 15 септември 2015 г. Творбата ще съдържа 2 истории. Едната разказана в текст, а другата – чрез илюстрации.

Илюстрираната история започва през 1766 г. с Били Марвел, оцелял корабокрушенец, и проследява неговото семейство през 5 поколения. Другата сюжетна линия стартира през 1990 г. с Джоузеф, който е избягал от училище и се крие в изоставената къща на неговия чичо. Авторът казва, че е работил 3 години по произведението си.

Брайън Селзник е роден през 1966 г. Той е автор и илюстратор на детски книги. Най-известна е книгата му „Изобретението на Хюго“, преведена на български език. Историческият роман беше адаптиран на големия екран от режисьора Мартин Скорсезе и получи 5 награди „Оскар“. Други негови книги са „The Houdini Box“, „Wonderstruck“ и др.

Свързани заглавия
Втори роман на Брайън Селзник ще бъде филмиран

„Изобретението на Хюго” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Февруари_1140x403-2

Акцентите на февруари – здраве, мода, екшън и игра!

Четирите книги на месец февруари обещават здравословно всекидневие, разходка по подиумите на висшата мода и коридорите на …