Начало / Свят / Упи Голдбърг ще пише книга за капаните на брака

Упи Голдбърг ще пише книга за капаните на брака

Американската актриса и певица Упи Голдбърг ще пише книга за отрицателните страни и капаните на брака, съобщи mediabistro.com. Тя е подписала договор с издателската къща „Hachette“, която ще публикува творбата й през септември 2015 г. Произведението все още няма заглавие.

Голдбърг, която има 3 неуспешни брака, ще черпи вдъхновение главно от личните си преживявания. Тя коментира:

„Чувам много мнения за взаимоотношнията между мъже и жени и това ме накара да се замисля защо разводите са толкова често срещани явления. Реших, че след като съм правила тази грешка ужасно често, може би мога да дам съвет на хора, които да се предпазят. Осъзнала съм, че има някои неща в живота, с които трябва да се примириш. Трябва да се научиш да управляваш собствените си очаквания, да казваш истината, да балансираш любовта с останалите аспекти на живота. Трудно е човек да е винаги в синхрон с другия, но ако някой ви каже „ти ме допълваш“, БЯГАЙТЕ!“

Упи Голдбърг е родена през 1955 г. Тя е легендарно име в развлекателната индустрия. Голдбърг е една от малкото, печелила най-престижните награди в киното, телевизията и театъра – „Оскар“, „Еми“ и „Тони“. Изявява се като актриса, певица, текстописец, комедиантка, политическа активистка, сценаристка, писателка и телевизионна водеща. Известни филми с нейно участие са „Пурпурен цвят“ по едноименния роман на Алис Уокър, „Призрак“ и др.

Прочетете още

КНИЖАРЯТ Рали

Кошмари

Ралица Маркова, Хеликон Витоша В „Нощната къща“ от Ю Несбьо четиринайсетгодишният Ричард, аутсайдерът в училище, …