Начало / България / Пускат четири книжки за пчеличката Мая

Пускат четири книжки за пчеличката Мая

На прага на първия учебен ден, 15 септември, на българския книжен пазар ще се появят първите четири книжки за любимката на всички деца – пчеличката Мая. Те са дело на издателство „Колибри“.

Новата анимационна поредица за познатата на всички деца пчеличка е дело на Студио 100, една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света. Сериите са на световния пазар от 2012 г. и включват 78 епизода, които са продадени в аванс на 150 държави, включително и България. Игралният 3D филм ще бъде представен в над 100 страни. В българските киносалони Мая и Уили ще забръмчат на 26 септември 2014!

„Пратеник на кралицата“ е с автори Урсула Зиглер и Стивън Съливан и запознава читателите  зс най-близкото обкръжение на Мая и с гордата Кралица на пчелния кошер.  В „Пазете се от мечката“ с автор Никола Гайе на преден план излизат вълненията на Уили. Най-добрият приятел на Мая е много ленив, но пък за сметка на това е… боязлив. „Съдия Биуакс“ с автор Майкъл Стоукс ще ви срещне с върховния пазител на кошерите – надменния съдия Биуакс. „Странникът“ с автор: Джон ван Бруген ще ви направи свидетели на страховито разследване. През нощта някой е отхапал най-вкусното парче от любимата гъба на Шелби. Мухата Бари допуска, че са били нападнати от Слузестото същество отвъд поляната.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (19 февруари – 25 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (нова в класацията) 2. „The Teacher“ …