Начало / България / Любомир Червенков ще представи „Астрологична прогноза за България за ХХI век“ в „Хеликон-България“

Любомир Червенков ще представи „Астрологична прогноза за България за ХХI век“ в „Хеликон-България“

Книгата „Астрологична прогноза за България за ХХI век“ ще бъде представена в столичната  книжарница „Хеликон-България“. Премиерата на изданието на „Кибея“ ще се състои на 2 септември от 18 часа.

Това е поредната книга на живеещия в Австралия астролог, който вече нашумя с „Въведение в западната астрология“.  Новата му книга представлява вълнуващо пътешествие във вековете – от 680 г. до наши дни, а след това и напред през следващите 150 години.

“Идеята за книгата ми възникна преди около година. Тогава исках да направя прогноза за България за една – две години напред, но в един момент се сетих, че при държавите, както и при България с такава история от над 1300 години, не може да се правят прогнози за толкова кратък период, тъй като животът на цялата нация продължава много по-дълго, отколкото на един определен човек. Затова разгледах картата на България, която е направена от известния московски астролог Михаил Левин, и установих, че много интересни неща се случват през следващите пет-шест години, които ще оказват голямо влияние върху развитието на държавата ни през следващия век”, каза наскоро в интервю за БНР Червенков.

Книги от Любомир Червенков тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

357727098_727141285878906_3441911418794261736_n

Последната страница на книгата предизвиква депресия

За много читатели тя е неочаквано трудно преживяване Наближи ли краят на интересна книга, с …