Начало / Свят / Най-успешната детска поредица на немски ще излиза и като списание

Най-успешната детска поредица на немски ще излиза и като списание

Известната криминална поредица за деца „Трите въпросителни” („Die drei Fragezeichen“) ще се превърне в списание, съобщи „Шпигел”.

Книжките за тримата млади детективи на щутгартското издателство „Космос”, с които растат тийнейджърите в Германия от 50 години насам, не губи своята популярност. След като превзе и пазара за аудиокниги с марката на „Сони”, сега серията ще се превърне в две периодични издания – за момчета и за момичета.

В края на септември се очаква да излезе „Die drei ??? Kids“. През октомври на пазара ще е и момичешкият вариант „Die drei !!!“. Планирани са 4 издания в тираж от 70 хил. екземпляра. В списанията ще има и плакати, загадки, ребуси и много комикси. Партньор в това начинание ще е издателство „Blue Ocean Entertainment”.

Според изданието „Wirtschaftswoche“ историята на малчуганите детективи е толкова успешна, че аудиовариантът й в най-големия музикален портал iTunes е задминал дори световни звезди като лейди Гага.

Поредицата от книжки е много подходяща за учене на немски език.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

225956_b

„Сицилианецът“ ни показва какво се случва с криминалната проза, когато тя е в ръцете на майстор, който не следва чужди правила, а създава свои

Годината е 1950-а. Събитията в шедьовъра „Кръстникът“ се преплитат с тези в неговия събрат „Сицилианецът“ …