Начало / Свят / Мемоарите на футболиста Тим Хауърд излизат през декември в две версии

Мемоарите на футболиста Тим Хауърд излизат през декември в две версии

Мемоарите на вратаря на националния отбор по футбол на САЩ и английския „Евертън“ Тим Хауърд ще излязат през декември, съобщи „Гардиън“. Творбата е озаглавена „The Goalkeeper“ и ще бъде издадена от „HarperCollins“. Интересно е, че книгата ще бъде публикувана в два варианта – за юноши и възрастни.

Хауърд, който вече е завършил творбата си, бил нетърпелив да сподели с широката общественост възходите и паденията в своите живот и кариера, включително борбата със Синдром на Турет. Скоро 35-годишният футболист заяви, че ще си вземе почивка от представителния отбор на своята родина до края на годината, но ще се завърне в тима през 2015 г. Също така вече е подписал дългогодишен договор като коментатор за „NBC Sports Group“.

Тим Хауърд е роден през 1979 г. Играе в отборите на „Норт Джърси Импириълс“ и „Метростарс“ преди да бъде привлечен от английския гранд „Манчестър Юнайтед“ през 2003 г. От 2006 г. пази за „Евертън“. Хауърд има 104 мача за САЩ. Той беше един от най-добрите за американския отбор по време на Световното първенство по футбол в Бразилия това лято.

Фото: facebook.com/timhoward

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Радослав Бимбалов

Радослав Бимбалов: Идеята, че като си отидеш, ще си напълно сам, дава по-важен смисъл на настоящето

„Екстазис“ е новата книга на Радослав Бимбалов, която разказва за прераждането на един човек в името …