Начало / Свят / Мемоарите на Дженифър Лопес излизат през ноември

Мемоарите на Дженифър Лопес излизат през ноември

Мемоарите на популярната певицата и актриса Дженифър Лопес са готви съобщи uk.eonline.com. Книгата  „True Love“ („Истинска любов“) ще излезе с клеймото на „Пенгуин“ и ще е на англоезичния книжен пазар на 4 ноември. Предварителните планове бяха мемоарите да са достъпни от октомври.

 

 

„Книгата разказва за най-важните периоди от живота й – променящото двегодишно пътуване, при което като артист и майка се е сблъскала с най-големите предизвикателства, открила е най-големите си страхове и в крайна сметка е излязла по-силен човек, отколкото е била преди това. Тази визуално привличаща вниманието книга е ръководена от интимни и наелектризиращи невиждани до момента снимки. „Истинска любов“ е честен и разкриващ личен дневник с трудно научени уроци и прочувствени спомени, както и вдъхновяваща история за самонаблюдение, преоткриване и издръжливост“, се казва в пресъобщението на издателството.

В последните няколко години Лопес се раздели с бившия си съпруг Марк Антъни, от когото има 6-годишните близнаци Макс и Ема, имаше връзка, но се раздели и с танцьора Каспър Смарт, върна се като жури в Америкън айдъл и издаде осмия си студиен албум A.K.A, уточнява БГНЕС.

Свързани заглавия

Първата книга на Дженифър Лопес излиза през октомври

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-05-09 v 14.32.34_49594de1

„1984“ с нови завладяващи корици

Книгата на Оруел не спира да вълнува Има книги, които винаги привличат вниманието – колкото …