На фокус
Начало / Свят / Мемоарите на Дженифър Лопес излизат през ноември

Мемоарите на Дженифър Лопес излизат през ноември

Мемоарите на популярната певицата и актриса Дженифър Лопес са готви съобщи uk.eonline.com. Книгата  „True Love“ („Истинска любов“) ще излезе с клеймото на „Пенгуин“ и ще е на англоезичния книжен пазар на 4 ноември. Предварителните планове бяха мемоарите да са достъпни от октомври.

 

 

„Книгата разказва за най-важните периоди от живота й – променящото двегодишно пътуване, при което като артист и майка се е сблъскала с най-големите предизвикателства, открила е най-големите си страхове и в крайна сметка е излязла по-силен човек, отколкото е била преди това. Тази визуално привличаща вниманието книга е ръководена от интимни и наелектризиращи невиждани до момента снимки. „Истинска любов“ е честен и разкриващ личен дневник с трудно научени уроци и прочувствени спомени, както и вдъхновяваща история за самонаблюдение, преоткриване и издръжливост“, се казва в пресъобщението на издателството.

В последните няколко години Лопес се раздели с бившия си съпруг Марк Антъни, от когото има 6-годишните близнаци Макс и Ема, имаше връзка, но се раздели и с танцьора Каспър Смарт, върна се като жури в Америкън айдъл и издаде осмия си студиен албум A.K.A, уточнява БГНЕС.

Свързани заглавия

Първата книга на Дженифър Лопес излиза през октомври

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Memoir

U2 издават албум по книга

Съдържа 40 парчета Songs of Surrender, както ще се казва дискът, е всъщност аудиоверсия на …