Начало / България / Литературен конкурс ще подкрепя борбата със СПИН

Литературен конкурс ще подкрепя борбата със СПИН

Община Пловдив и Центърът за превенция на ХИВ/СПИН обявиха за учениците от всички общински и държавни училища конкурс за литературна творба и рисунка под надслов  „Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!“, съобщи plovdiv24.bg.Посланието е отправено към жителите на пловдивския регион.

Творбите трябва да са свързани тематично с борба със СПИН и с посланието на конкурса. Всички участващи творби ще са част от изложба и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите. Крайният срок за участие е 17 ноември 2014 г.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор.

Възрастовите групи са 7-10 г.,11-14 г.,15 -19 г. Ще бъдат излъчени по една първа награда за литературна творба и по една първа награда за рисунка.

Творбите ще бъдат приемани в отдел „Образование“ на община Пловдив, на адрес: гр.Пловдив, ул.“Цариброд“ №1, ет.3, стая 4 – техн.сътрудник-деловодител -за конкурса „Да се обичаме разумно, за да опазим любовта“ до 17,00 ч. на 17.11.2014 г.

Комисията ще номинира и учители, допринесли за успехите на децата и училище с най-голяма активност в конкурса.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

timthumb

Джон Гришам и Джордж Мартин на бунт срещу изкуствения интелект

Страхуват се, че ще останат без работа Известни имена от бранша се сдружиха, като планират …