Начало / Свят / Излезе нов трилър от тандема Престън и Чайлд

Излезе нов трилър от тандема Престън и Чайлд

Нов роман от тандема Дъглас Престън и Линкълн Чайлд е вече на англоезичния книжен пазар. Това е книгата „The Lost Island“. Издателство е „Grand Central“. Произведението е трето от вълнуващата поредица за Гедеон Крю. Първите 2 части – „Мечът на Гедеон“ и „Трупът на Гедеон“ – са преведени на български език.

Гедеон Крю е брилянтен учен и ненадминат крадец. Когато неговият мистериозен работодател му дава трудна, но интересна задача, той няма причина да откаже. Крю трябва да открадне страница от Книгата на Келс, която се охранява изключително строго в Ню Йорк. Когато все пак успява да се добере до пергамента, главният герой разбира, че той е карта на древно съкровище. И това не са обикновени скъпоценности – откритието е далеч по-ценно и може дори да спаси живота на Гедеон.

Дъглас Престън (роден през 1956 г.) и Линкълн Чайлд (роден през 1957 г.) са американски писатели. Те често работят заедно, като пишат техно-трилъри и хоръри. Много техни книги са преведени на български. Сред тях „Реликвата“, „Хладнокръвно отмъщение“, „Колелото на мрака“, „Огън от ада“ и др.

Книги от Престън и Чайлд тук и тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

oblozhka-5

Пес Патрул – преди да отидем на кино

Вземете си занимателни книжки по любимия детски филм Кой не може да изброи кутретата от …