Начало / Свят / Бившата асистентка на Лейди Гага ще публикува скандална книга за певицата

Бившата асистентка на Лейди Гага ще публикува скандална книга за певицата

Бившата асистентка на Лейди Гага ще публикува книга за певицата, съобщи „Гардиън“. Дженифър О’Нийл ще разкрие скандални детайли от двете години, прекарани с изпълнителката, през които тя изпълнявала всичките й прищявки и дори била длъжна да спи в леглото на звездата. От издателството „Atria Books“ са подписали договор с О’Нийл. Той е за около 1 милион долара. Все още няма заглавие и дата на излизане на книгата.

О’Нийл работи за Лейди Гага между 2009 и 2011 г. През това време:

„Бях длъжна да нося багажа й, да работя 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, да се грижа да си пие лекарствата и дори бързо да й давам кърпа след душ. Част от задълженията ми беше и да спя в същото легло, защото тя не можела никога да спи сама“, твърди О’Нийл.

През 2011 г. асистентката заведе дело срещу бившата си работодателка за стотици хиляди долари неизплатени за извънреден труд. Тогава певицата заяви:

„Целият процес е абсолютен фарс. Дженифър си мисли, че е кралицата на вселената, но в моя свят, в това, което аз правя, аз съм кралицата на вселената всеки ден. Тук няма извънреден труд и Дженифър го знае много добре. Тя е златотърсачка, която ме съди за пари, които не е спечелила“.

Двете страни стигнаха до споразумение извън съда през октомври 2013 г. При какви условия двете са се договорили не е ясно. Не е известно на О’Нийл да й е забранено да разкрива подробности от периода, прекаран с Гага. От екипа на певицата все още не са направили коментар.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Jimmy-Kimmel-Live-header3-850x553

Куентин Тарантино създаде смело първия си бестселър

Книгата му предизвика изключителни коментари „Имало едно време в Холивуд” се появява в разгара на …