Начало / България / И „Още един ден“ на Фабио Воло излиза на български

И „Още един ден“ на Фабио Воло излиза на български

От 21 юли на българския книжен пазар излиза „Още един ден“ от известния италиански писател Фабио Воло. Издател е „Колибри“, а преводач Елица Попова.

„Още един ден“  разказва за Джакомо – млад мъж, който води добре осигурен, но монотонен живот. После изведнъж в живота му нахлува „Тя“, а редом с нея и въпросът „Възможно ли е да си влюбен в някого, когото не познаваш, а само срещаш ежедневно по обичайния маршрут в трамвая?“ Дали да се обвързваме, дали да имаме деца и от кого, какво търсят мъжете у жените и какво търсят жените у мъжете, защо не винаги успяваме да бъдем себе си – тези вечни теми са разгледани с лекота и хумор от позицията на опита. Отговорите ги дава животът, когато се осмелим да го живеем наистина“, се казва в анотацията на романа.

Близо пет милиона екземпляра, продадени само в Италия, са неоспоримо свидетелство, че Фабио Воло е кралят на модерната романтична комедия в своята родина. Популярен е още като шоумен, радио- и телевизионен водещ, актьор, диджей и певец. Изглежда писателското му амплоа все пак доминира, защото романите му неизменно оглавяват литературните класации. В неговите вълнуващи лични истории всеки читател може да припознае свое преживяване, емоция, копнеж или разочарование.

В началото на годината „Колибри“ издаде и „Първите утринни лъчи“ –  един непринуден и съкровен разказ за предизвикателствата на свободния избор.

Книги от Фабио Воло тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Топ 101 - бг художествена литература_450x250

Топ 101 на „Хеликон“ за 2023-а – златен дубъл при българските за Георги Господинов

Обичани книги и премиерни заглавия са най-продаваните Триумфът на „Времеубежище“ беше очакван, като се има …