Начало / България / И „Още един ден“ на Фабио Воло излиза на български

И „Още един ден“ на Фабио Воло излиза на български

От 21 юли на българския книжен пазар излиза „Още един ден“ от известния италиански писател Фабио Воло. Издател е „Колибри“, а преводач Елица Попова.

„Още един ден“  разказва за Джакомо – млад мъж, който води добре осигурен, но монотонен живот. После изведнъж в живота му нахлува „Тя“, а редом с нея и въпросът „Възможно ли е да си влюбен в някого, когото не познаваш, а само срещаш ежедневно по обичайния маршрут в трамвая?“ Дали да се обвързваме, дали да имаме деца и от кого, какво търсят мъжете у жените и какво търсят жените у мъжете, защо не винаги успяваме да бъдем себе си – тези вечни теми са разгледани с лекота и хумор от позицията на опита. Отговорите ги дава животът, когато се осмелим да го живеем наистина“, се казва в анотацията на романа.

Близо пет милиона екземпляра, продадени само в Италия, са неоспоримо свидетелство, че Фабио Воло е кралят на модерната романтична комедия в своята родина. Популярен е още като шоумен, радио- и телевизионен водещ, актьор, диджей и певец. Изглежда писателското му амплоа все пак доминира, защото романите му неизменно оглавяват литературните класации. В неговите вълнуващи лични истории всеки читател може да припознае свое преживяване, емоция, копнеж или разочарование.

В началото на годината „Колибри“ издаде и „Първите утринни лъчи“ –  един непринуден и съкровен разказ за предизвикателствата на свободния избор.

Книги от Фабио Воло тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image

Португалска библиотека съхранява книгите си с прилепи

Намира се в двореца Мафра и е сред най-красивите на света Мраморните полици и невероятното …