Начало / България / С екшън-трилър на Робърт Липаруло стартира нова марка на „AMG Publishing“

С екшън-трилър на Робърт Липаруло стартира нова марка на „AMG Publishing“

С екшън-трилъра на Робърт Липаруло „Тринайстото племе“ стартира новата марка на издателство „AMG Publishing“ – „Фабула“.

„Фабула“ е отговорът за всички читатели, търсещи качествена увлекателна художествена литература за свободното си време. Новата марка е ключът към хиляди книжни приключения и грабващи вниманието истории“, казват от издателството. Традиционно „AMG Publishing“ е съсредоточено върху издаването на книги за здраве, фитнес, личностно развитие и бизнес.

Първата книга от новата инициатива ще бъде на пазара на 18 юли. Според „Booklist“ „Тринайстото племе“ е:

„Фантастичен трилър на явна, но не и натрапчива религиозна тематика… Тази книга може да бъде прочетена като история за духовната трансформация на един човек, но и като динамичен трилър с фантастични елементи. Така или иначе, този роман не е за изпускане“.

Романът представя битката за оцеляване на охранителя Джагър Беард с наследниците на Тринайстото племе. В библейски времена, в които Мойсей повежда дванайсетте израилски племена към Обетованата земя, но когато достигат планината Синай, той оставя израилтяните  и се оттегля високо в планината, за да получи от Бог скрижалите с Десетте Божи заповеди. Уморени да чакат завръщането на Мойсей и напълно обезверени, израилтяните започват да се кланят на Златния телец. Заради прегрешението си много от хората са поразени от незабавна смърт, но четиресет сред тях получават още по-жестоко наказание – вечен живот на земята. Прогонени от своя народ, те създават свое племе – Тринайстото племе.

Робърт Липаруло е журналист с богат опит и над хиляда статии и интервюта с личности от ранга на Стивън Кинг. Получавал е множество журналистически и литературни награди за романите и разказите си. Автор е на над 10 романа, като „Тринайстото племе“ е една от последните му книги, получили положителни отзиви както от читатели, така и от писатели.

Седмица по-късно ще излезе и книга за дами от чиклит жанра.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230517-WA0006

1 юни в детска стая „Хеликон“

И да не ни се вярва, юни месец дойде, по-точно втурна се презглава, както само децата …