На фокус
Начало / Свят / Бърт Рейнолдс ще публикува мемоари през 2015 г.

Бърт Рейнолдс ще публикува мемоари през 2015 г.

Американският актьор и режисьор Бърт Рейнолдс ще публикува мемоарите си през 2015 г. Книгата със заглавие „But Enough About Me“ ще бъде на англоезичния книжен пазар следващата есен. Тя ще бъде публикувана от „G.P. Putnam’s Sons“. Рейнолдс казва, че иска чрез книгата да разчисти всички свои сметки и да разсее слуховете за себе си, като разкрие истината за своя живот във всичките му аспекти.

Актьорът е роден през 1936 г. Стартира кариера в телевизията през 50-те години на миналия век. През 70-те и 80-те години става звезда в „Холивуд“ с филми като „Тежка свалка“, „Смоуки и бандитът“, „Човекът, който обичаше жените“ и др. Други негови филми са „Стриптийз“ и „Буги нощи“. През 1972 г. Рейнолдс затвърди имиджа си на секссимвол чрез фотосесия за списанието „Космополитън“. Тогава той стана първия мъж, снимал се гол за женско списание.
Рейнолдс е имал връзки с редици известни жени. Сред тях са Сали Фийлд, Дина Шор, Фей Дънауей, Тами Уинет, Лорна Луфт, Лони Андерсън и др. След близките му приятели пък са Клинт Истууд и Франк Синатра.

За написването на книгата на актьора ще помага Джон Уайнокур, който е съавтор на автобиографията на Джеймс Гарнър, „The Garner Files“, превърнала се в бестселър.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

dbad7806e1bbb620ed0bfc29ba56d187

Писателят Дмитрий Глуховски: Политиците в Москва са самовлюбени, но прагматични

„Метро 2033“ отново е хит в руските книжарници Авторът сега е на неизвестно място, тъй …