Начало / Свят / Нов роман от Дийн Кунц е на американския книжен пазар

Нов роман от Дийн Кунц е на американския книжен пазар

Нова книга от Дийн Кунц е вече на американския книжен пазар, съобщи „USA Today“. Романът е озаглавен „The City“ и е фокусиран върху силата на музиката и изкуството. Творбата е издадена от „Bantam“. Кунц отново завладява читателя с мистицизъм, магия, емоция и съспенс.

Авторът разказва на читателя завладяващата и затрогваща история на детето чудо на музиката Джона Кърк. Той е син на изключителен певец и внук на забележителен пианист. В търсене на своя път Кърк се среща с много опасни хора. Следват 3 турболентни години на възход и падение в живота на Джона. Той преоткрива силата на музиката, разбира какво е истинско приятелство и вижда кои са героите на ежедневието. Това обаче не е безплатно и главния герой трябва да извърви доста дълъг и трънлив път.

Дийн Кунц е американски писател, роден през 1947 г. Пише в жанровете трилър, ужаси, мистерия и сатира. Преди да стане писател, работи като учител. Като малък е малтретиран от баща си и това продължава да оказва влияние върху творчеството му. Нееднократно негови романи са оглавявали бестселър листи. Много негови книги са преведени на български, сред тях „Черен лед”, „Съпругът”, „Брат Од”, „Пророчество” и др.

Свързани заглавия
Дийн Кунц за книгите и четенето

„Лицето“ от Дийн Кунц (откъс)

Книги от Кунц тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

255954076_675551006763952_2153261415072207445_n

Книга прави от нюйоркските гълъби супергерои

Луксозният албум ги превръща в приятел на човека Андрю Гарн е нюйоркчанин по рождение, който …