Начало / Свят / Синди Крауфорд: С книга ще отпразнувам 50-те си години

Синди Крауфорд: С книга ще отпразнувам 50-те си години

Известната манекенка Синди Крауфорд подготвя книга, в която ще сподели тайните на успеха си, съобщи БГНЕС. Издателят е ще бъде „Рицоли” и е плановете за 2015 г.. 48-годишната Крауфорд твърди, че книгата ще бъде нещо повече от сбор от снимки.

„Това не е просто книга със снимки, с която да си пиете кафето, въпреки че ще има снимки. Това не е биография, а хибридна книга. Ще излезе през есента, когато навършвам 50 години, така че по този начин ще отпразнувам 50-те си години вместо да се плаша от тях“, споделя Синди.

Манекенката, която беше определена за най-скъпоплатения супермодел в света от сп. „Форбс“ през 1995 г. и е участвала в рекламни кампании на марки като „Версаче” и часовниците „Омега”, има редица собствени линии, включително с продукти грижа за кожата, наречена Meaningful Beauty.

„Красотата се променя с остаряването. Винаги съм намирала, че красотата и увереността са синоними. Ако се чувстваш уверен, хората виждат точно това. Винаги казвам на хората да се преструват на уверени, докато го постигнат наистина“, споделя Крауфорд пред сайта WWD.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230517-WA0006

1 юни в детска стая „Хеликон“

И да не ни се вярва, юни месец дойде, по-точно втурна се презглава, както само децата …