Начало / България / Хорхе Букай и синът му ще дават автографи в Софийската опера днес

Хорхе Букай и синът му ще дават автографи в Софийската опера днес

Световноизвестният аржентински писател Хорхе Букай и синът му Дамиан ще посетят Софийската опера днес, за да гледат спектакъла на „Крал за един ден” от Джузепе Верди – гостуване на Старозагорската опера. В антракта на представлението те ще раздадат автографи, съобщи operasofia.bg. Четвъртата книга на Букай на български – „Двайсет стъпки напред” и първата книга на Дамиан Букай – „Погледни отново!”, излязоха едновременно.

Малцина знаят за страстта на Хорхе Букай към операта. По негово изрично желание в програмата на сегашното му посещение в България е включено посещението в Софийската опера и балет.

Роден през 1949 г. в Буенос Айрес, Хорхе Букай твърди, че първият му университет е бил самият живот. Започнал е да работи на 13 години като продавач, таксиметров шофьор, клоун, възпитател, актьор, телевизионен водещ, аниматор на детски тържества. След това се дипломира като психотерапевт. Автор е на повече от 20 книги, преведени на над 30 езика.

Демиан Букай е завършил медицина в Буенос Айрес и е специализирал психиатрия. Работи като терапевт-консултант на семейства, тийнейджъри и двойки.

Книги от Хорхе Букай тук

„Погледни отново!” от Демиан Букай тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Dirndl-Lederhosen-costumes-Munich-Oktoberfest-2019-Germany

Октоберфест с книга вместо с бира в ръка

Ето книги, които могат да съхранят духа на празника В наши дни Октоберфест се слави …