Начало / България / Актьорът Христо Гърбов ще представи „Лятна детективска история с таралеж“ на Деян Копчев

Актьорът Христо Гърбов ще представи „Лятна детективска история с таралеж“ на Деян Копчев

Излезе от печат „Лятна детективска история с таралеж“– дебют на младия колумнист, сценарист и журналист Деян Копчев, който дава заявка да бъде хумористичното откритие на годината. Сборникът съдържа и свежи илюстрации на Мария Недялкова, които обогатяват с допълнителен чар разказите в книгата.

Премиерата на „ Лятна детективска история с таралеж“ ще се състои тази днес, 2 юни, от 19 ч в „Trip Ten“, а основен гост на събитието ще бъде популярният актьор Христо Гърбов, който ще представи част от съдържанието пред посетителите в бара.

Деян Копчев е роден в София през 1983 г., завършил е журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Публикувал е разкази, пътеписи и статии в „Литературен вестник“, „Стършел“, „Сега“, „24 часа“ и др. Сценарист е на хумористични предавания в Българското национално радио, писал е скечове за „Комиците“ и др.

Мария Недялкова, автор на корицата и на илюстрациите, не е случаен избор за художественото оформление; завършила е Националната художествена академия, след това е специализирала графичен дизайн и илюстрация в Болоня, работила е по американски и италиански издания, а през 2010 г. организира самостоятелна изложба в галерия „Арканами“ в Тоскана. От 2011 г. работи като freelance илюстратор и графичен дизайнер за различни автори, рекламни агенции и издателски къщи.

„Лятна детективска история с таралеж“ излиза е четвъртата книга на новото издателство „Deja Book“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Радослав Бимбалов

Радослав Бимбалов: Идеята, че като си отидеш, ще си напълно сам, дава по-важен смисъл на настоящето

„Екстазис“ е новата книга на Радослав Бимбалов, която разказва за прераждането на един човек в името …