Начало / България / Писателска работилница в Китен в края на юли

Писателска работилница в Китен в края на юли

От 20 до 27 юли тази година в Китен български автори и издатели ще споделят професионалния си опит.  Събитието е част от шестата Лятна педагогическа академия, организирана от сдружение „Професионален форум за образованието“ и фондация „Човешката библиотека“ . Организаторите канят всички изкушени от художественото. Своя опит като автори, преводачи, редактори, издатели и разпространители ще споделят Елена Павлова, Калин М. Ненов и Александър Султанов (Ейдриън Уейн).

Пълно описание на работилницата може да откриете на choveshkata.net/blog/?p=4597. Заниманията ще са насочени към всеки, който обича да пише и се интересува от стъпките по пътя на книгата – хартиена или електронна – до читателите: редакция, коректура, предпечат/електронно оформление, разгласа, разпространение. На фокус този юли ще бъдат теми като „Как се градят достоверни светове“ и „Книгоиздаването в епохата на Амазон: как да стигнем до читателите без посредници“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

I120731_162422_6563693

Днес утре ли е?

Иван ГОЛЕВ В началото на есента, като тръгна пак на детска градина, внукът ми Крис …

Един коментар

  1. Благодарим за разгласата!

    Междувременно се наложи да променим датите и мястото – най-актуалната информация е в линка с описанието на работилницата.