На фокус
Начало / България / Писателска работилница в Китен в края на юли

Писателска работилница в Китен в края на юли

От 20 до 27 юли тази година в Китен български автори и издатели ще споделят професионалния си опит.  Събитието е част от шестата Лятна педагогическа академия, организирана от сдружение „Професионален форум за образованието“ и фондация „Човешката библиотека“ . Организаторите канят всички изкушени от художественото. Своя опит като автори, преводачи, редактори, издатели и разпространители ще споделят Елена Павлова, Калин М. Ненов и Александър Султанов (Ейдриън Уейн).

Пълно описание на работилницата може да откриете на choveshkata.net/blog/?p=4597. Заниманията ще са насочени към всеки, който обича да пише и се интересува от стъпките по пътя на книгата – хартиена или електронна – до читателите: редакция, коректура, предпечат/електронно оформление, разгласа, разпространение. На фокус този юли ще бъдат теми като „Как се градят достоверни светове“ и „Книгоиздаването в епохата на Амазон: как да стигнем до читателите без посредници“.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

triffids

Денят на трифидите отново настъпва

Култова фантастика за човекоядни растения пак ще бъде екранизирана „Амазон Студиос“ обявиха плановете си да създадат …

Един коментар

  1. Благодарим за разгласата!

    Междувременно се наложи да променим датите и мястото – най-актуалната информация е в линка с описанието на работилницата.