Начало / Свят / Китаристът на „Аеросмит“ Джо Пери разкри корицата на автобиографията си

Китаристът на „Аеросмит“ Джо Пери разкри корицата на автобиографията си

Китаристът на „Аеросмит“ Джо Пери последва примера на колегата си Кийт Ричардс от „Ролинг Стоунс“ и публикува автобиография. Тези дни Пери представи и корицата на своята история, наречена „Rocks: My Life In And Out Of Aerosmith“. Очаква се книгата да излезе през октомври и да предизвика огромен интерес, какъвто преди години имаше и към „Life“ на Ричардс, коментират на Острова. Пери работи по текста с писателя Дейвид Риц, който е писал с Би Би Кинг, Бети Лавет и други.

„Това е история за самотника, за бандата, за възстановяването, за култа, за любовта, за успеха и провала, за прераждането, за унищожението и излизането от него“, казва за книгата си Пери.

„Аеросмит“ е създадена през 70-те години на миналия век, като китаристът е основна фигура от самото начало на бандата. Любопитно е, че вече двама други членове на групата имат свои официални автобиографии. Фронтменът Стивън Тейлър издаде „Does The Noise In My Head Bother You?” през 2011 г., а преди него това направи и барабанистът Джоуи Крамър, който през 2009 г. пусна „Hit Hard: A Story Of Hitting Rock Bottom At The Top”. Басистът на бандата – Том Хамилтън – също разкри подобни планове.

„Аеросмит“ изнесоха поредното си невероятно шоу в София на 17-ти май, когато стартираха световното си турне.

„Does The Noise In My Head Bother You?” тук

„Life“  на Кийт Ричардс тук

Книги за музика тук

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1611164053494_n_msnbc_full_amandagorman_210120_1920x1080

Поетеса прикова вниманието на Америка

Аманда Горман участва в инаугурацията на президента Байдън 22-годишната поетеса представи шестминутно стихотворение, наречено The …