Начало / България / „Ентусиаст” преиздава поредицата „Живей бързо”

„Ентусиаст” преиздава поредицата „Живей бързо”

След успеха на четвъртата книга от поредицата „Живей бързо” на разследващата журналистка Надя Чолакова, „Ентусиаст” преиздава и първите три части на популярната серия за братята Васил и Георги Илиеви. Книгите излизат с нови корици и нов, ексклузивен снимков материал.

Книгата „Живей бързо 1. Васил & Георги Илиеви”, която е вече на книжния пазар, е началото на криминалната приказка за едно пожертвано поколение, което скача в престъпността по детински. Като в игра на война. В нея проговарят известни босове, депутати, бизнесмени, треньори, борци, футболисти, артисти, стари тарикати. Ще „чуете“ гласовете на певци и артисти. Говорят звезди от „ВИП брадър“, кадри на ДС и настоящи ченгета. За написването на книгата Надя Чолакова се среща с много източници от обкръжението на братята Илиеви, техни приятели и врагове.

„Животът поднесе всевъзможните си провокации на братята. Сервира им ги в свръхдоза и дяволито изчака какво ще се случи. В краткия си маратон животът им предложи цялото си меню. Консумация, стрес, добро, зло, популярност – всичко на макс. Имат врагове, но имат и фенове. Дори симпатизантите им са разцепени на два полюса. Едните харесват Васко, а другите – Жоро.Често са ги противопоставяли”, пише Надя Чолакова.

„Живей бързо 1. Васил & Георги Илиеви” тук

„Живей бързо 4: Кръв за кокаин“ тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …