Начало / България / Издателство „Егмонт“ подарява книга за рождения си ден

Издателство „Егмонт“ подарява книга за рождения си ден

От 1-ви до 30-ти май в книжарници „Хеликон“ издателство „Егмонт България“ ще подарява книга на своите почитатели. Поводът е 23-тия рожден ден на издателството. Всеки читател купил книги на „Егмонт България” на и над 19,90 лв. ще може да вземе безплатно книгата „Завръщане в Голямата гора“ на корична цена 19,90 лв.

Целта на кампанията е да отправят благодарност към читателите си за тяхната подкрепа и лоялност през годините.

„Завръщане в Голямата гора“ е дългоочакваното продължение на „Мечо Пух“ и „Къщичката в къта на Пух“. В тази порция приключения читателите ще срещнат отново любимите си герои и ще се запознаят с нови.

Подобно на илюстрациите на Ърнест Х. Шепард, подсилващи обаянието на приказния свят на Алън А. Милн, и рисунките на Марк Бърджес чудесно допълват очарованието и хумора на новите истории. Прекрасно продължение на безспорната класика в детската литература.

Историите на Алън А. Милн за Мечо Пух са любимо четиво за поколения деца и техните родители от излизането си през 1926 година. Над осемдесет години по-късно, Дейвид Бенедиктъс подхваща разказа от мястото, където Алън А. Милн го оставя.

Книгите на „Егмонт България“ тук

„Завръщане в Голямата гора“  тук

 

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …