Начало / България / Силви Вартан ще присъства на българската премиера на книгата си „Дума по дума“

Силви Вартан ще присъства на българската премиера на книгата си „Дума по дума“

На 23 април  от 18 ч във Френския институт (в София на пл. „Славейков“ № 3) ще се състои българската премиера на автобиографичния роман на Силви Вартан „Дума по дума“в присъствието на авторката.

Събитието се осъществява с партньорството на Френския културен институт в София. Легендарното „йе-йе момиче“ на френската музика ще участва лично в представянето на своята най-съкровена изповед – една крепка дантела от думи, които несъмнено ще оставят бразда в паметта на читателя. Очаровала света с красотата на своя талант, с естествената си елегантност и прямота, прочутата френска певица, която е родена в България, се завръща, за да се срещне с почитателите на своето изкуство на 24 април в зала 1 на НДК.

Наскоро изпълнителката на емблематичната песен „Марица“ стана почетен гражданин на София. Години наред основаната от нея фондация подпомага активно множество инициативи в сферата на детското здравеопазване в България. На 13 април от 12.30 часа по bTV ше бъде излъчен филмът „Силви Вартан се завръща“ в предаване от поредицата „Непознатите“. Той ще бъде представен и в рамките на Дните на отворените врати на Френския културен институт.

„Дума по дума“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230517-WA0006

1 юни в детска стая „Хеликон“

И да не ни се вярва, юни месец дойде, по-точно втурна се презглава, както само децата …