На фокус
Начало / България / Етгар Керет представя „Изведнъж на вратата се почука“ в София и Пловдив на 16 и 17 април

Етгар Керет представя „Изведнъж на вратата се почука“ в София и Пловдив на 16 и 17 април

Вече по традиция един от най-обичаните съвременни автори от Израел – Етгар Керет ще представи лично новата си книга в България. Сборникът „Изведнъж на вратата се чука“ ще излезе до дни у нас от издателство „Жанет 45“. Това ще е четвърта книга на писателя на български. Преди това излязоха „Асамтой“, „Момичето върху хладилника“ и „Автобусният шофьор, който искаше да бъде бог“.

Книгите му са публикувани в 35 страни и му носят множество награди, включително Платинената награда на израелската Асоциация на издателите (неколкократно), отличието за най-добър чуждестранен писател на Централната градската библиотека в Санкт Петербург (2010) и кавалерската степен на Ордена на изкуствата и литературата на Франция, както и Златна камера от Кан (2007).

Четвъртата му визита у нас пък ще е на 16 и 17 април. Керет ще се срещне с читатели на 16-ти април в 19 ч  в Зала 1 на „Съюза на архитектите“ на ул. „Кракра“ 11 в столицата. На следващия ден в 18 ч той ще гостува в Културния център на Радио Пловдив на ул. „Дондуков“ 2.

Свързани заглавия
Етгар Керет: Почти всичко ме натъжава

Книги от Керет тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

triffids

Денят на трифидите отново настъпва

Култова фантастика за човекоядни растения пак ще бъде екранизирана „Амазон Студиос“ обявиха плановете си да създадат …