Начало / България / Етгар Керет представя „Изведнъж на вратата се почука“ в София и Пловдив на 16 и 17 април

Етгар Керет представя „Изведнъж на вратата се почука“ в София и Пловдив на 16 и 17 април

Вече по традиция един от най-обичаните съвременни автори от Израел – Етгар Керет ще представи лично новата си книга в България. Сборникът „Изведнъж на вратата се чука“ ще излезе до дни у нас от издателство „Жанет 45“. Това ще е четвърта книга на писателя на български. Преди това излязоха „Асамтой“, „Момичето върху хладилника“ и „Автобусният шофьор, който искаше да бъде бог“.

Книгите му са публикувани в 35 страни и му носят множество награди, включително Платинената награда на израелската Асоциация на издателите (неколкократно), отличието за най-добър чуждестранен писател на Централната градската библиотека в Санкт Петербург (2010) и кавалерската степен на Ордена на изкуствата и литературата на Франция, както и Златна камера от Кан (2007).

Четвъртата му визита у нас пък ще е на 16 и 17 април. Керет ще се срещне с читатели на 16-ти април в 19 ч  в Зала 1 на „Съюза на архитектите“ на ул. „Кракра“ 11 в столицата. На следващия ден в 18 ч той ще гостува в Културния център на Радио Пловдив на ул. „Дондуков“ 2.

Свързани заглавия
Етгар Керет: Почти всичко ме натъжава

Книги от Керет тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Elfriede-Jelinek

Писателка, която възмути света, навършва 75

Заклеймявана и обожавана, тя казва първа много истини на глас Елфриде Йелинек прави невъзможното през …