На фокус
Начало / България / Милена Динкова ще предложи решения за успешни връзки в „Хеликон-България“

Милена Динкова ще предложи решения за успешни връзки в „Хеликон-България“

Един от най-популярните психолози и терапевти по отношение на интимни връзки и взаимоотношения Милена Динкова ще сподели своите знания с почитатели на 17 април в столичната книжарница „Хеликон-България“. Лекцията на автора на книгата „Любовта – какво не знаем за нея“ ще започне в 19 ч.  Тя ще се опита да помогне на всички, които копнеят за пълноценни и добре балансирани взаимоотношения.

„За да изтанцуват едно хубаво танго, не е задължително мъжът и жената да се познават добре, необходимо е просто да знаят как се танцува танго“, казва Милена Динкова.

Динкова ще предложи лекция, посветена на изкуството да обичаме всеки ден. Тя ще разкрие тънкостите на даването на любов, което избягва подводните камъни на манипулацията, безразсъдното отдаване на другия или пък излишната студенина. Според психолога получаването на любов също подлежи на контрол от наша страна, а мярката при мъжете и жените е различна. Да знаем кога да действаме и кога да спрем, кога да се приближим и кога да се отдръпнем –  това е формулата на успеха в нашия любовен живот, във взаимоотношенията ни с приятели и родственици.

„Любовта – какво не знаем за нея“  ТУК

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

blagoveshhenye-364324-zpSjfgfe-1024x576

„Иконата“

Никой не беше я виждал без грим. Висока, кракът винаги като излязъл от струг, чорапът …