Начало / България / Милена Динкова ще предложи решения за успешни връзки в „Хеликон-България“

Милена Динкова ще предложи решения за успешни връзки в „Хеликон-България“

Един от най-популярните психолози и терапевти по отношение на интимни връзки и взаимоотношения Милена Динкова ще сподели своите знания с почитатели на 17 април в столичната книжарница „Хеликон-България“. Лекцията на автора на книгата „Любовта – какво не знаем за нея“ ще започне в 19 ч.  Тя ще се опита да помогне на всички, които копнеят за пълноценни и добре балансирани взаимоотношения.

„За да изтанцуват едно хубаво танго, не е задължително мъжът и жената да се познават добре, необходимо е просто да знаят как се танцува танго“, казва Милена Динкова.

Динкова ще предложи лекция, посветена на изкуството да обичаме всеки ден. Тя ще разкрие тънкостите на даването на любов, което избягва подводните камъни на манипулацията, безразсъдното отдаване на другия или пък излишната студенина. Според психолога получаването на любов също подлежи на контрол от наша страна, а мярката при мъжете и жените е различна. Да знаем кога да действаме и кога да спрем, кога да се приближим и кога да се отдръпнем –  това е формулата на успеха в нашия любовен живот, във взаимоотношенията ни с приятели и родственици.

„Любовта – какво не знаем за нея“  ТУК

Прочетете още

хеликон-2-1024x681

„Хеликон Стамболийски” се прероди на „Съборна”

Екипът на „Хеликон Стамболийски“ Казано е: Единственото вечно нещо е промяната. Харесва ли ни или …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.