Начало / Любопитно / „Всичко красиво започна после“ от Саймън ван Буй (анотация)

„Всичко красиво започна после“ от Саймън ван Буй (анотация)

„Всичко красиво започна после“ е за всички, които са познали силата на любовта – това е трогателна история за това как да я откриеш в живота си, както и за това как да живееш с нейната загуба. „Лайбръри Джърнъл“ определя писателския талант на Саймън ван Буй като съвкупност от таланта на Франсис Скот Фицджералд и Маргьорит Дюрас, а „Ню Йорк Таймс“ препоръчва дебютния роман на Ван Буй като книга, която „всеки трябва да прочете“. Авторът е носител на международната награда за къс разказ „Франк О`Конър“, а книгите му са преведени на повече от петнайсет езика.

„Всичко красиво започна после“ е романтичен разказ за трима млади – Ребека, Хенри и Джордж, които се опитват да намерят себе си и да подредят живота си в един древен град, където са подложени на изпитанията на съдбата. Ребека е млада, красива и много объркана. Талантлив художник, тя търси утеха и вдъхновение под жаркото слънце на Средиземноморието – в Атина, – докато се опитва да разбере себе си и да се научи да обича без страх. Джордж е дошъл тук да учи древни езици, след като е завършил скъпо частно училище и университет от Бръшляновата лига. Той е самотник без никакви контакти и прекарва времето си над книгите или в скитане из града в пиянски унес. Хенри е в Атина на разкопки. Квалифициран млад археолог, той се е отдал на изучаването на миналото на града, за да избяга от своето собствено, което крие болезнена и несподелена с никого тайна.

И тогава, след поредица от случайни срещи, съдбите на тримата странници се преплитат, докато те се впускат през глава в едно лято, което ще ги предизвика, ще ги промени и ще преобърне живота им. „Всичко красиво започна после“ едновременно създава и удовлетворява страстта на читателите по пътешествията. „Въздействащата проза на Ван Буй ще ви пренесе през морета и океани, ще ви заведе на археологически разкопки по всички краища на света, а романтичната приказка, която е в центъра на книгата, остава ярка и жива, дълго след като историята е приключила“, пише за книгата „Пъблишърс Уикли“.

„Всичко красиво започна после“ тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …