Начало / Свят / Италианец твърди, че той е вдъхновението за главния герой на „Петдесет нюанса сиво“

Италианец твърди, че той е вдъхновението за главния герой на „Петдесет нюанса сиво“

Алесандро Прото, агент на недвижими имоти, твърди, че персонажът от „Петдесет нюанса сиво“ Крисчън Грей, е базиран именно на него, съобщи yourmovies.com.au. 39-годишният италианец заяви, че прекарал с авторката на еротичния бестселър Е Л Джеймс няколко дни в Италия през 2010 г. Тогава той я развеждал из богаташки къщи, за да може тя да види този тип домове и да пише за тях.

Прото казва: „Фирмата на Грей се нарича „Грей Ентърпрайз Холдинг“. Моята е „Прото Организейшън Холдинг“. Когато се запознах с Джеймс, карах „R8 Audi“, подобно на неговото „R8 Audi Spyder“. Моят офис също е на последния етаж в сградата. Когато започнах, нямах нищо и затова за мен последният етаж е метафора за връх, постижение, успех. Крисчън Грей не обича да говори с журналисти. Затова изкуствено създава мистерия около себе си. Аз съм по същия начин“.

Като се има предвид последното изречение, разкритието на Прото е парадокс. Той обаче отбелязва, че сексуалните сцени в книгата нямат нищо общо с него.

„Всичко свързано със садомазо, е плод на нейното въображение, уверявам ви. Аз съм традиционалист, що се отнася до секса, не си падам по подобни фантазии“.

 

„Петдесет нюанса сиво“ тук

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …