Начало / Свят / „Мотли Крю” се оттеглят от сцената

„Мотли Крю” се оттеглят от сцената

Хард-рок легендите „Мотли Крю” ще се оттеглят от сцената. Динозаврите ще се сбогуват с публиката след турне от 72 концерта в САЩ и Канада. В обиколката ще се включи и Алис Купър.

„Искаме да се появим четиримата основатели на групата и да приключим на върха“, коментира Винс Нийл на пресконференция. „Искаме да си запазим достойнството“, допълни Ники Сикс. Всички членове на групата са подписали споразумение да не се появяват на сцена с името „Мотли Крю”.

„Не се заблуждавайте! Тези типове са гении. Те създадоха глем метъла и след това го захърлиха в прахта. Продадоха повече от четиридесет милиона албума от Shout at the Devil до Dr. Feelgood. Прекосиха света по турнета десетки пъти и още имат белезите, с които да го докажат. Задържаха своите отявлени фенове, във време, когато всеки ден се раждаха нови поп звезди. Motley Crue оставиха своя отпечатък върху цяло едно поколение на MTV. Те са итинската рокендрол банда. И ако не го вярвате, прочетете „Мръсотията”. Представата ви за декадентство няма да е същата…“, написа Нийл Строс – съавтор на „Автобиографията на Motley Crue: Мръсотията“.

Книгата на „Мотли Крю” тук

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …