Начало / Свят / Линдзи Лоън ще пише мемоари

Линдзи Лоън ще пише мемоари

Американската актриса и певица Линдзи Лоън ще пише мемоари, съобщи blog.zap2it.com. От години насам кариерата на Лоън в киното и музикалния бизнес не върви, затова тя е решила да се насочи към писане. Лоън възнамерява да публикува автобиографична книга, базирана на бележките, които си е водила по време на престоя си в рехабилитационни центрове.

Лоън е разговаряла с литературна агенция в Ню Йорк и е получила оферти от няколко издателства. Засега не се знае за договор. В книгата си, тя възнамерява да сподели за своите проблеми с наркотиците, алкохола и полицията. Припомняме, че няколко пъти Лоън е била арестувана за кражба от магазини. Тя ще разкаже още за семейните си взаимоотношения, както и опита й в шоубизнеса. Изпълнителката смята да разкрие изцяло всеки аспект от живота си.

Тя работи и върху музикалната си кариера – публикува снимка в социалната мрежа „Instagram“, показвайки се в звукозаписно студио. Лоън има 3 самостоятелни албума досега.

Линдзи Лоън е американска актриса, певица и модел, родена през 1986 г. Започва кариерата си в сериали тип „сапунени опери“ още 10-годишна. Тогава придобива популярност. След това играе в няколко семейни и романтични комедии. Има 3 албума. Макар да не постига професионални успехи, нейните проблеми с наркотиците, алкохола и полицията постоянно привличат вниманието на медиите и тя редовно присъства на страниците на таблоидите.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

290880144_333694938959612_5486435204075050720_n

Идеи за летни четива

Книгите ни носят усещането, че всичко е наред Богато на преживявания лято не винаги означава …