На фокус
Начало / Свят / Линдзи Лоън ще пише мемоари

Линдзи Лоън ще пише мемоари

Американската актриса и певица Линдзи Лоън ще пише мемоари, съобщи blog.zap2it.com. От години насам кариерата на Лоън в киното и музикалния бизнес не върви, затова тя е решила да се насочи към писане. Лоън възнамерява да публикува автобиографична книга, базирана на бележките, които си е водила по време на престоя си в рехабилитационни центрове.

Лоън е разговаряла с литературна агенция в Ню Йорк и е получила оферти от няколко издателства. Засега не се знае за договор. В книгата си, тя възнамерява да сподели за своите проблеми с наркотиците, алкохола и полицията. Припомняме, че няколко пъти Лоън е била арестувана за кражба от магазини. Тя ще разкаже още за семейните си взаимоотношения, както и опита й в шоубизнеса. Изпълнителката смята да разкрие изцяло всеки аспект от живота си.

Тя работи и върху музикалната си кариера – публикува снимка в социалната мрежа „Instagram“, показвайки се в звукозаписно студио. Лоън има 3 самостоятелни албума досега.

Линдзи Лоън е американска актриса, певица и модел, родена през 1986 г. Започва кариерата си в сериали тип „сапунени опери“ още 10-годишна. Тогава придобива популярност. След това играе в няколко семейни и романтични комедии. Има 3 албума. Макар да не постига професионални успехи, нейните проблеми с наркотиците, алкохола и полицията постоянно привличат вниманието на медиите и тя редовно присъства на страниците на таблоидите.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия. Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

ClassicLitAug3

12 световни автори за препрочитане

Книгите им лъхат на истинска литература Новите заглавия са хубаво нещо, но при тях винаги …