Начало / Критика / Защо е добре да си намерите четящо момиче

Защо е добре да си намерите четящо момиче

Намерите ли момиче, което обича да чете книги, не я изпускайте от поглед.  Това съветват специалистите, които разкриха кои са основните ползи от любознателното гадже, отбелязва БГНЕС.

–    Тя е забавна, защото книгите обогатяват толкова много, че със сигурност няма да ви бъде скучно, дори да прекарате остатъка от живота си с нея. Добрата страна на четенето е, че с него можете да обиколите света и да опознаете безброй обичаи и култури, без дори да излезете от спалнята.

–    Ще бъдете горди, защото няма да я хвалят само, защото е красива, но и защото е много умна. За капак такива жени не изискват „скъпа поддръжка“. Те не се интересуват от луксозни дрехи или бижута. За тях най-желаният подарък е хубавата книга. Тя няма да ви прави проблеми за пари, а ще бъде благодарна и за малкото, което й давате.

–    Четящата жена е самостоятелна. Тя не иска да бъдат залепена за партньора си през цялото време. Тя се нуждае от време за себе си и своето четиво. За това никога няма да ви направи проблем за вашето хоби. Просто такъв е нейният стил.

–     Имат позиция и я отстояват. Книгите дават много поучителни истории, с които трупаме жизнен опит. За това тя вижда по-дълбоко и не се захваща за дреболии. Такива жени притежават още едно предимство – знаят как да ви обяснят какво чувстват. Няма проблем с изразяването на емоциите и е личност, на която определено можете да се доверите.

–    Имат  свобода и въображение. Добрата литература обогатява фантазията. Не се изненадвайте, ако чуете от нея някоя шантава идея за секса довечера, защото четящите момичета определено имат много идеи.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …