Начало / Свят / Издателство „Scribner” убедило Стивън Кинг да си направи профил в „Туитър”

Издателство „Scribner” убедило Стивън Кинг да си направи профил в „Туитър”

Стивън Кинг събра 180 000 последователи в социалната мрежа „Туитър” едва 3 дни, след като регистрира своя профил, съобщи британският „Индипендънт”. Писателят може да бъде следван от своите почитатели на „@StephenKing”. Авторът е удивен от огромния интерес към него. Той публикува следното съобщение:

„Накрая, що се отнася до „Туитър”, не мога да кажа и дума. Какъв писател се оказах”.

Марша ДеФилипо, дългогодишен асистент на писателя, потвърди, че от издателството му „Scribner” са го накарали да си направи профил в социалната мрежа. Макар Кинг да е един от поддръжниците на новите технологии, той досега стоеше настрана от „Туитър”. ДеФилипо коментира:

„Съобщенията му няма да са толкова чести, защото той все още вярва, че е по-добре да се четат книгите му, отколкото постовете в „Туитър”. Затова ще прекарва повече време в писане на книги, отколкото в социалните мрежи”.

Първите думи на Кинг в „Туитър бяха”: „Моят първи туит. Вече не съм девствен. Бъдете внимателни към мен!”. Акаунтът събра 30 000 последователи за едва 90 минути.

Свързани заглавия
Стивън Кинг събра 30 000 последователи за час и половина в „Туитър”

Книги от Стивън Кинг тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …