Начало / Свят / Брад Мелцър търси донор на бъбрек за своя учителка

Брад Мелцър търси донор на бъбрек за своя учителка

Писателят Брад Мелцър се опитва да намери донор на бъбрек за своя учителка по история, съобщи „Лос Анджелис таймс”. Той и учителката му от ХІ клас, г-жа Шърман, не поддържат връзка от години, но авторът посвети на нея последната си книга – „History Decoded: The 10 Greatest Conspiracies of All Time” („Декодиране на историята: 10-те най-големи конспирации на всички времена”).

От „Фейсбук” Мелцър разбрал, че учителката се нуждае от донор. Той призова своите последователи в социалната мрежа да помогнат.

„Понякога трябва да се вслушваш във вселената. Тя ми съобщи истинските новини: че се нуждае от бъбрек и никой от семейството й не е подходящ. Какъв е планът? Тя трябва да разпространи новината, за да се види дали има някъде потенциален донор. Нали помните, като казах, че понякога трябва да се вслушваш във вселената? Благодарение на „Фейсбук” имам достъп до над 60 000 от вас. Може би съм луд, а може би това ще бъде най-добрата история за разпространение на доброта. Но ако имате възможност, моля ви, помогнете на моята стара учителка по история”, написа Мелцър. Съобщението на писателя беше споделено във „Фейсбук” над 600 пъти. Вече има и желаещи да бъдат донори.

Брад Мелцър е американски писател, роден през 1970 г. Той пише най-вече политически трилъри, но понякога публикува и комикси. Българският читател го познава от романи като „Десетият съдия”, „Смъртоносно реми”, „Книгата на съдбата” и др.

Книгите на Мелцър тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …

Един коментар