Начало / България / „Игра на маски“ с премиера в „Хеликон-Витоша” (обновена)

„Игра на маски“ с премиера в „Хеликон-Витоша” (обновена)

Романът „Игра на маски“ от Бени Хюбнер ще бъде представен на 15 ноември, петък, от 19 ч в столичната книжарница „Хеликон-Витоша”. Книгата е издание на „Ибис” и вече в книжарниците.

„Игра на маски“ е роман, насочен към тийнейджърската аудитория и онези неостаряващите по дух, жадни за приключения и романтика, търсещи необикновеното в обикновеното. Героите са изведени от обичайното им високотехнологично ежедневие и поставени пред поредица от изпитания,  в които трябва да доказват и отстояват себе си и способността да бъдат част от цялото. Интриги, приключения, изпитания, неочаквани обрати и взаимоотношения, които сменят любов с омраза и омраза с любов. Лесно ли е да бъдеш различен  – това е въпросът. А какъв е отговорът  – отговорът е във въпроса.

„Дебютният ми роман е една много специална книга за мен, не защото е първата, а защото е плод на взаимна работа – моето писане и вдъхновението на група тийнейджъри, които пожелаха да имат свой роман, написан така, както те очакват, разказващ за техните емоции по техния начин на техния език . Те бяха не само мой водач, не просто основен мотиватор, те бяха, и са, мой коректив“, сподели за Lira.bg Бени Хюбнер.

„Игра на маски“  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bivol

Перото и гласът на Северозапада ни напусна

Стоян Николов-Торлака почина на 43 „Защо, бе, Торлак, този път нищо не каза!“ – така …