Начало / България / „Произход“ на Джесика Кори с премиера в „Хеликон-Витоша”

„Произход“ на Джесика Кори с премиера в „Хеликон-Витоша”

На 12 ноември, вторник,  от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” ще се състои премиерата на „Произход“ от Джесика Кори. Книгата излиза с клеймото на  „Екслибрис” – българският издател на „Игрите на глада“.

„Имаме удоволствието да Ви поканим на представянето на „Произход“ от Джесика Кори – фантастичен роман за безсмъртната Пиа, създадена и израснала в тайна лаборатория в сърцето на амазонската дъждовна гора.
В нощта на седемнайсетия си рожден ден тя за първи път в живота си тайно излиза навън в джунглата и среща Ейо, момче от близкото село. Двамата се впускат в търсене на истината за произхода на нейното безсмъртие – истина със смъртоносни последици, които ще променят живота им завинаги.
„Произход“ е красиво написан и шокиращ роман, който поставя героите и читателите си пред въпросите за тленноста на живота, стремежа към безсмъртие и смисъла от него, както и пред вечния проблем за целта и средствата.”, се казва в прессъобщението на издателството.

Джесика Кори е от сирийско-шотландски произход. Родена в Токоа, Джорджия, САЩ. Пише първата си книга на 4-годишна възраст и оттогава мечтае да стане писател. Освен да пише, Кори обича да играе и да гледа футболни мачове и е голям фен на „Барселона“. Поставя и театрални пиеси с университетски трупи. Живее в Колумбия, Южна Каролина, със съпруга си, двете си страхотни кучета и изобилие от книги, обувки и сладък чай.

„Произход“ тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …