Начало / България / Дайте шанс на старите книги

Дайте шанс на старите книги

Бършете ли редовно праха на книгите си? А на тези по високите етажерки? Колко кашона с литература трупате на тавана, в мазето или в селската си къща? Какво направихте с купищата учебници, които купихте като студенти и които днес ухаят на безвъзвратно отминала младост, но сърце не Ви дава да ги оставите до кофата за боклук или да ги върнете като стара хартия? Или имате по два екземляра от не едно издание?

Всички четящи хора имат един и същ проблем – заринати са с купища книги – едни любими, други не толкова. Хартията завзема все повече жилищната площ – в хола е пълно, в спалнята няма повече къде, етажерките в коридора се запълват скоростно. Кашоните с вече прочетени произведения, стари стихосбирки, атласи, енциклопедии, с любимите детски книжки, веднъж изнесени от всекидневната, никога вече не се отварят. Какъв е изходът?

Ако поискате, можете да дадете живот на книгите, които сте купили, но повече няма да четете. Електронната книжарница books.bg предлага удобна възможност да продадете употребяваните си книги на прилична цена. Антиквариатите ги изкупуват за жълти стотинки. Тук цената я определяте Вие. И по-ценното – докато търсите добър стопанин за Вашите книги, нищо чудно да намерите нещо, което отдавна търсите. И да го купите на изгодна цена.

Продажбата на книги, които са употребявани, вече е утвърдена практика по света. Тя често минава през търговец, но платформата, която Ви представяме, е без посредник. Не плащате нищо за това, че ползвате пространство на books.bg. Имате възможност да уточните дали изданието е старо, ценно, добре запазено или не, дали има автограф или бележки в полетата.

Купувачите също са улеснени – те имат възможност да сравнявате колко би им струвало, ако изберат нова или употребявана книга. Предложенията се увеличават с всеки изминал ден.
Не на последно място – така можете да сте спокойни за книгата си, която ще отиде при човек, който със сигурност желае да я притежава.

Как да продадете книга през books.bg?
Влезте в сайта и изберете рубриката “Употребявани книги”. Ще попаднете в списъка с актуални предложения – какво се продава, от кого, в какъв срок. За да публикувате обява, трябва да си направите регистрация и да влезете в профила си. Ако пък си харесате нещо, което Вие желаете да си купите, просто го добавете в кошницата си. За да купувате няма нужда от регистрация. Вие сами се уговаряте с купувача къде и кога ще се видите, за да получите книгата си.

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …