Начало / Свят / Нова книга от Дейвид Бекъм излиза другата седмица

Нова книга от Дейвид Бекъм излиза другата седмица

Нова книга от Дейвид Бекъм ще излезе на англоезичния книжен пазар през следващата седмица, съобщи mediabistro.com. Тя е озаглавена „David Beckham” и ще бъде публикувана на 31 октомври от „Headline Book Publishing”. Творбата ще бъде 288 страници.

Бекъм показва на снимки живота и кариерата си, отвела го до статуса на футболна икона. През двете десетилетия, в които игра професионален футбол, той защитава цветовете на „Манчестър Юнайтед”, „Реал Мадрид”, „ЛА Галакси”, „Милан” и националния отбор на Англия. Този период беше белязан от големи успехи, голове и трофеи, но също така спекулации, контузии, скандали. Произведението ще включва 150-те любими негови снимки, които дефинират стила му на игра и неговата личност.

За да промотира своята книга, Бекъм ще чете на живо от нея на 30 октомври. Всеки желаещ да проследи събитието, може да се включи на официалната страница на бившия футболист във „Фейсбук”. Той ще отговаря на живо и на въпроси от свои фенове. Негови почитатели, намиращи се в градовете Лондон, Ню Йорк, Сао Паулу и Хайдарабад, ще могат да участват и в томбола за спечелването на онлайн автограф, който ще получат чрез специална нова технология. Бекъм не уточнява коя точно технология ще бъде използвана в съобщението си във „Фейсбук”.

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …