Начало / Любопитно / „Истории от бутилката. Сборник разкази” (анотация)

„Истории от бутилката. Сборник разкази” (анотация)

Сборникът „Истории от бутилката“ е като глътка лято, емоция и носталгия, която пренася читателите в понякога забавните, понякога леко тъжни, но винаги интересни и увличащи разкази на авторите.  Всяка бутилка крие тайни, откровения и житейски истории, споделени от невероятен списък имена, някои от които сме свикнали и обичаме да четем, а други за пръв път влизат в ролята на писатели на страниците на сборника. Дебютът си прави и младият Яким Петров, който демонстрира прозрение и талант, мъдростта на доайена Андрей Пантев няма да коментираме, а Марияна Добранова отново доказва уменията си да открива вдъхновение в ежедневието и да го превръща в изкуство. Другите автори в сборника са Мария Георгиева-главен редактор на списание ELLE, Ива Екимова, Мария Панчева и журналистите Михаела Петрова и Петя Желева. Изненадващо е присъствието на автори, които живеят в корпоративния свят, но имат отношение към красивото като Мила Маречкова, Насо Русков и Михаил Заимов.

Потъваме в разбиране на собствената си същност, което има силата да променя света. Ще прочетете разкази, посветени на това благородно усещане, което сближава хората. Те не са апотеоз на пиенето, а пресъздаване на една красива реалност, която преодолява всякакви обременения, тягостни чувства, отчаяние и съмнения.

Различни на вкус, опияняващи и откровени, разказите в „Истории от бутилката“ създават ободрителна лекота на духа, мисълта и тялото, предизвикани от разкритите истини, радости и скърби.
Актрисата Стефка Янорова, водещата Валентина Войкова, художникът Филип Попов и пътешественикът-фотограф Михаил Заимов и много други интересни личности ни въвеждат в своя свят и ни показват, че никога не стъпваме в една и съща река и никога не отпиваме една и съща глътка.

„Истории от бутилката“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …