Начало / Любопитно / „Истории от бутилката. Сборник разкази” (анотация)

„Истории от бутилката. Сборник разкази” (анотация)

Сборникът „Истории от бутилката“ е като глътка лято, емоция и носталгия, която пренася читателите в понякога забавните, понякога леко тъжни, но винаги интересни и увличащи разкази на авторите.  Всяка бутилка крие тайни, откровения и житейски истории, споделени от невероятен списък имена, някои от които сме свикнали и обичаме да четем, а други за пръв път влизат в ролята на писатели на страниците на сборника. Дебютът си прави и младият Яким Петров, който демонстрира прозрение и талант, мъдростта на доайена Андрей Пантев няма да коментираме, а Марияна Добранова отново доказва уменията си да открива вдъхновение в ежедневието и да го превръща в изкуство. Другите автори в сборника са Мария Георгиева-главен редактор на списание ELLE, Ива Екимова, Мария Панчева и журналистите Михаела Петрова и Петя Желева. Изненадващо е присъствието на автори, които живеят в корпоративния свят, но имат отношение към красивото като Мила Маречкова, Насо Русков и Михаил Заимов.

Потъваме в разбиране на собствената си същност, което има силата да променя света. Ще прочетете разкази, посветени на това благородно усещане, което сближава хората. Те не са апотеоз на пиенето, а пресъздаване на една красива реалност, която преодолява всякакви обременения, тягостни чувства, отчаяние и съмнения.

Различни на вкус, опияняващи и откровени, разказите в „Истории от бутилката“ създават ободрителна лекота на духа, мисълта и тялото, предизвикани от разкритите истини, радости и скърби.
Актрисата Стефка Янорова, водещата Валентина Войкова, художникът Филип Попов и пътешественикът-фотограф Михаил Заимов и много други интересни личности ни въвеждат в своя свят и ни показват, че никога не стъпваме в една и съща река и никога не отпиваме една и съща глътка.

„Истории от бутилката“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …