Начало / Свят / Излезе книга от Патрик Нес

Излезе книга от Патрик Нес

Нова книга от Патрик Нес е вече на англоезичния  книжен пазар, съобщи британският „Телеграф”. Тя е озаглавена „More Than This” и е публикувана от „Walker”. Романът е 480 страници, предназначен за юноши. Книгата е напрегнат трилър, който представя и философска гледна точка.

Момче, на име Сет, се дави. Той е отчаян, сам, морето го поглъща и той усеща как силите му постепенно го напускат. Изведнъж обаче се буди. Гол, жаден и гладен. Но е жив. Сет се пита какво се е случило. На пръв поглед изглежда, че се намира в провинциалния английски град, в който е израснал, преди невъобразима трагедия да накара семейството му да се премести в Америка. Наоколо всичко изглежда изоставено. Сет започва да търси отговорите за това какво става около него. Той ще се разтърси в спомените си, надявайки се да открие, че не е сам и не е попаднал в ада.

Патрик Нес е британски писател, роден в САЩ през 1971 г. Има двойно гражданство. Той е един от най-награждаваните млади писатели. Два пъти е получавал медал „Карнеги”, носител е и на други награди. На български са преведени трилогиите му „Живият хаос” и „Чудовищата на войната”, както и детския хит „Часът на чудовището”.

Книги от Патрик Нес тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

234121_b

Деян Енев: „Един документ за миналото ни със силата на бомба“

„В Македония под игото. Поменик на мъчениците“ е автентичната история на едно македонско село, оставено …