Начало / Свят / Излезе втората автобиография на Борис Бекер

Излезе втората автобиография на Борис Бекер

На книжния пазар вече е втората биография на бившия професионален тенисист Борис Бекер, съобщи firstcoastnews.com. „Life is not a game” беше представена на литературния фестивал във Франкфурт. Творбата е 288 страници.

Първата автобиография на Бекер „The Player: The Autobiography”, излезе през 2005 г. И докато тя описа повече състезателната кариера на Бекер, тази е концентрирана повече върху личния му живот. Германецът хвърля повече светлина около безкрайните спекулации около неговите няколко провалени брака и романтичните му взаимоотношения с различни жени. Бекер разказва и за развода си през 2001 г. и борбата за попечителство.

Въпреки отказването си през 1999 г., той не слиза от заглавията в медиите. В момента работи по рекламни и спонсорски договори с уебсайт за покер и „Мерцедес Бенц”. Също така е част от екипа на Би Би Си, който отразява „Уимбълдън” всяка година. Коментарите му в „Туитър” също са популярни.

Борис Бекер е бивш професионален германски тенисист, роден през 1967 г. Той е заемал първа позиция в световната ранглиста за мъже. Носител е на 6 титли от Големия шлем, както и на златен олимпийски медал на двойки. Продължава да държи рекорда за най-млад шампион на „Уимбълдън” – през 1985 г. триумфира на едва 17 години и 7 месеца.

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …