Начало / България / Книга от Наско Сираков излиза до два месеца

Книга от Наско Сираков излиза до два месеца

Книга от бившият футболист и ръководител на „Левски” Наско Сираков ще излезе до два месеца. Това съобщи той в сутрешния блок на БНТ. Сираков не сподели какво ще е заглавието на творбата, но обеща да разкрие всичко случващо се в любимия му клуб.

Сираков говори пред БНТ по повод грандиозния скандал, който се разви преди по-малко от 48 часа. Доведеният от него за нов треньор на „сините” Ивайло Петев беше буквално съблечен и изгонен от залата за пресконфенернции от фенове на отбора. Случката получи отзвук в цяла Европа.

Според бившия български национал, хората, предизвикали скандала, са изпратени от клуба им е платено за тази постъпка. Сираков заяви, че е засрамен от случващото се.

„Институцията Левски бе срината и поругана от 7-8 човека с качулки, това не е моят Левски. Апостола ще се обърне в гроба! Над 100 знамена с кръстове и черепи са издигнати в сектор „Б“, автобусът на феновете е изрисуван отгоре до долу с един череп… Това ли е Левски?” , каза той.
Той говори още за сменения треньор Славиша Йоканович, собственика Тодор Батков и изпуснатата титла през миналия сезон. „Ще разкажа всичко в книгата, която ще излезе до два месеца, а аз имам какво да кажа”, сподели Сираков.

Наско Сираков е роден през 1962 г. в Стара Загора. Той е едно от най-големите имена в историята на футболен клуб „Левски”. Сираков е част от златното поколение, стигнало 4-то място на Световното първенство през 1994 г. За България има 82 мача и 23 гола. В годините след отказването си най-известен е като ръководител в „Левски”.

Фото: Nasko Sirakov | Facebook

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (8 април – 14 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Убийства във Флийт Хаус от Лусинда Райли …