Начало / Свят / Джефри Дивър написа роман, чието действие се развива в обратна посока

Джефри Дивър написа роман, чието действие се развива в обратна посока

Новият роман на Джефри Дивър вече е на американския книжен пазар, съобщи huffingtonpost.com. Той е озаглавен „The October List”. Действието в творбата се развива отзад напред. Книгата е 320 страници и е публикувана от „Grand Central Publishing”.

Действието в книгата се развива по време на един уикенд, но в обратна посока. От неделя вечерта до петък сутринта. Габриела Маккензи, офис мениджър, чака вест за своята отвлечена 6-годишна дъщеря. В стаята й изведнъж влиза друг човек – нито тези, които преговарят от нейна страна, нито ФБР, а самият похитител. Как се стига до това? По-рано детето й е отвлечено. Условията са Габриела да плати половин милион долара, както и да намери мистериозния „Октомврийски списък”, който принадлежи на нейния бивш шеф. Дивър държи читателя в постоянно напрежение, до самото изненадващо начало на историята.

Джефри Дивър е американски писател, роден през 1951 г. Известен е в цял свят с трилърите и криминалните си романи. Създал е популярни персонажи като Линкълн Райм, Катрин Данс и Джон Пелам. Автор е на книга и за Джеймс Бонд – „Картбланш”. Много негови книги са преведени на български език.

Книгите на Джефри Дивър тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …

Един коментар

  1. Ще имаме ли удоволствието да я видим скоро и на българския книжен пазар?