Начало / Автори / Никълъс Спаркс за ключа към щастието

Никълъс Спаркс за ключа към щастието

Никълъс Спаркс е автор на много международни бестселъри. Той изгражда реалистични персонажи с истински проблеми, в които читателите виждат себе си. Спаркс беше гост в предаването „HuffPost Live” по повод последната му книга, „The Longest Ride”. Там беше попитан за ключа към щастието и защо огромна част от мъжете изпитват трудности да оценят себе си отвъд размера на своите доходи.

Спаркс отговори, като сподели, че дава подобен съвет и на децата си:

 „В крайна сметка, човек трябва да приеме себе си. Да осъзнае своите положителни и отрицателни страни, след което да се стреми да подобри нещата, които не го удовлетворяват. Но най-важно е да си простиш за слабостите. Ако човек не се приеме такъв, какъвто е, то няма значение колко пари, слава или власт има. Всеки е уникален в този свят и ако сам не го видиш в себе си, никой друг няма да го види. До това опира всичко”.

Никълъс Спаркс е американски автор, роден през 1965 г. В книгите му основната тематика е любов, смърт, рак. Често негови романи се филмират в „Холивуд”. Много негови книги са преведени на български, сред тях „Писмо в бутилка”, „Тетрадката”, „С дъх на канела”, „Последна песен” и др.

Фото: nicholassparks.com

Книги от Никълъс Спаркс тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

243520_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (12 февруари – 18 февруари)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Сумрак от Пенелъпи Дъглас 2. Проектът Матусал от Том Егеланд 3. Змийско …