Начало / България / Полицията разследва побой над автора Росен Тахов

Полицията разследва побой над автора Росен Тахов

Писателят и журналист Росен Тахов е пострадал при битов скандал, съобщи той за lira.bg. Подал е жалба в полицията срещу Стефан Стефанов и очаква разследване по случая.

Тахов влязъл в конфликт с инвеститора на кооперацията, в която живее в столичния квартал “Витоша”. Негова съседка му се оплакала, че в дома й тече вода, която прониква от жилището на Тахов на горния етаж. Журналистът поискал от Стефанов, който живее в съседна кооперация, да направи ремонт, за да спре течът.

Според Тахов Стефанов реагирал остро с въпроса: “Кой си ти, бе?!” Росен отвърнал: “Аз съм този, който ти плати 90 000 лв. за апартамент в кооперацията. Появи се битов проблем, който ти си длъжен да отстраниш“.  Стефанов, които има черен колан по карате, скочи и ме преби с ритници в лицето и кръста”, разказа пострадалият.

Пред “24 часа” Стефанов е отрекъл и е обяснил, че се е защитавал. “Този човек дойде за саморазправа в моя дом, въпреки че му бях забранил въобще да разговаря с мен. Ако има нещо към мен, да ми го праща по пощата”, казва той и определя себе си като “физически слаб човек”.

Книгите на Росен Тахов тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Екатерина-Йосифова

И Екатерина Йосифова пое към невидимия свят

Трудно може да си представим родната поезия без нея Поетесата почина на 81 – наследството …