Начало / Свят / Нова книга с интервюта на Кийт Ричардс вече е на пазара

Нова книга с интервюта на Кийт Ричардс вече е на пазара

Нова книга, съдържаща интервюта с Кийт Ричардс, вече е в американските книжарници, съобщи „USA Today”. „Keith Richards on Keith Richards” е подготвена от Шон Игън и е публикувана от „Chicago Review Press”. Творбата е колекция с интервюта на китариста на „Ролинг Стоунс” в периода 1964 – 2011 г.

Припомняме, че Ричардс направи истински фурор на литературната сцена с мемоарите си „Life/ Кийт Ричардс“, които излязоха 2010 г. Феновете на „Ролинг Стоунс” и музиката като цяло би трябвало да останат доволни и от произведението на Игън. В интервютата, някои от които никога досега не бяха публикувани, музикантът говори за ранните дни на легендарната рок група, най-тежките им партита, дали се страхува от смъртта и т.н. Книгата вече се разпространява както в печатен, така и в дигитален формат.

Кийт Ричардс е британски музикант, роден през 1943 г. Той е китариста на групата „Ролинг Стоунс”, както и един от нейните основатели. Двамата с вокала Мик Джагър са написали повечето от хитовете на състава. Ричардс е смятан за един от най-великите китаристи.
„Life/ Кийт Ричардс“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Екатерина-Йосифова

И Екатерина Йосифова пое към невидимия свят

Трудно може да си представим родната поезия без нея Поетесата почина на 81 – наследството …