Начало / България / Новата книга на Чавдар Шинов с премиера на Аполония

Новата книга на Чавдар Шинов с премиера на Аполония

„Изгубени в мола“ – новата книга на Чавдар Шинов, ще бъде представена на по време на Празниците на изкуствата Аполония в Созопол на 3 септември 2013 г. от 18 часа в Художествената галерия. Софийските истории на Шинов ще бъдат достъпни в книжарниците от 26 август.

По думите на големия Валери Петров „Изгубени в мола“  е „талантлива, умна, майсторски написана, изпълнена със скрита човечност и състрадание книга, която, прочетена от възприемчиво към изкуството сърце, ще остави в него искрящо кристалче човеколюбие.“

Чавдар Шинов е писател, сценарист, дългогодишен редактор в емблематични български печатни медии. Роден е в София през 1941 г., завършва българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. В актива си има трийсет книги с разкази, романи, повести, фейлетони, приказки, пиеси, сред които: „Да се любим на инат“, „Петък вечер“, „Маневри на петия етаж“, „Особена жена“, „Първи сняг“; въз основа на някои от тях са създадени едни от най-обичаните български филми. Носител е на авторитетни национални и международни награди.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bivol

Перото и гласът на Северозапада ни напусна

Стоян Николов-Торлака почина на 43 „Защо, бе, Торлак, този път нищо не каза!“ – така …