Начало / България / „Поколението F“ на Максим Бехар с премиера в Бургас

„Поколението F“ на Максим Бехар с премиера в Бургас

На 20 август, вторник, в „Хеликон-Бургас” от 18 ч ще се състои премиерата на „Поколението F“  на Максим Бехар.

PR визионерът разказва в книгата си  за това, което се случва в наши дни в социалните медии и извън тях, за хората, които управляват света, за това как се чувстват те, трансформирайки се от Homo Sapiens в Homo Socialicus. В нея Бехар събира български и световно известни личности от всички области на културата и науката – Антон Дончев, Бойко Василев, Боян Биолчев, Ваня Щерева, Веско Ешкенази, Владимир Каролев, Георги Мамалев, Жюстин Томс, Иван Гранитски, Йордан Караджов, Йълдъз Ибрахимова, Любомир Стойков, Мария Гроздева, Мартин Захариев, Мартин Карбовски, Ники Кънчев, Пол Холмс, Симеон Василев и Соломон Паси.

Поколението F е поколението, израсло или възпитано в социалните медии (Facebook), което всяка минута се сблъсква със страховете (frear) от новото и без се замисля, тегли по една звучна „майна“ (f**k) на всичко, което може да го притесни, на неверниците и критиците на новите комуникации, както и на всичко, което е било досега.

Книгата на Бехар е моментна снимка на революционния скок на социалните медии в последната година, но проследява и най-впечатляващите онлайн тендеции в матрицата на виртуалния свят.

„Поколението F“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …